Skip to main content

Her kan du indtaste jeres egne begivenheder i Kulturnattens program

Kulturnattens program bliver udgivet gennem KultuNaut, som er Danmarks største kulturkalender. Programmet viser de begivenheder fra KultuNauts kalender som finder sted i Hornbæk, Tikøb, Espergærde og Helsingør på de aktuelle datoer. I kan linke direkte til jeres egen begivenhed, når den er oprettet og fx dele den på Facebook eller i nyhedsmails.

Hvis jeres begivenhed allerede er oprettet på KultuNaut, skal I sende os et link på kulturnatten@elsinore2032.dk.

Ellers skal I følge denne fremgangsmåde:

  • Tryk på knappen og opret en bruger.
  • Indtast begivenhed og by for automatisk at komme med i Kulturnattens program. Husk at I skal bruge et billede af fx stedet eller kunsteren.
  • Kontroller selv, at oplysningerne er korrekte. I skal måske opdatere siden for at få ændringer i programmet vist.
  • Kontakt KultuNaut, hvis I har problemer med oprettelsen: KultuNaut@KultuNaut.dk – 33 73 10 50
Vigtige oplysningerOpret begivenhed

Der bliver ikke længere udgivet et trykt program. Til gengæld kan publikum selv lave en huskeliste og printe den – eller printe programmerne for hver by. I kan dele jeres egne begivenheder direkte fra programmet på alle de digitale platforme, I ønsker.

Vil I annoncere i Helsingør Dagblad eller benytte JFM’s digitale tilbud, skal I kontakte Hans Martin Larsen mobil 20 75 14 03 eller mail hml@jfm.dk

Som arrangører har I selv det fulde ansvar for jeres begivenheder både økonomisk, juridisk og praktisk. Kulturnattens sekretariat har udelukkende ansvar for den overordnede koordinering og kommunikation.

Kulturnattens program opdateres løbende: